HomeNoticiesXerrada sobre Comunicació no verbal

Xerrada sobre Comunicació no verbal

La Mar Vilaró, periodista especialitzada en temes de comunicació corporativa, aquesta tarda de divendres (03-02-2017), ens ha ofert al Centre Cívic a un petit grup privilegiat, una classe magistral sobre el tema «Comunicació no verbal: diuen més els nostres gestos que les nostres paraules».

Ha estat molt i molt interessant i ens ho hem passat d’allò més bé.

Cliqueu per seguir-la al seu blog.

Share With:
Tags

Avís de cookies

Aquesta plana Web utilitza cookies per què vosté tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, piqui l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies