HomeNoticiesXerrada sobre Comunicació no verbal
Xerrada Soleràs 02-2017 -01

Xerrada sobre Comunicació no verbal

La Mar Vilaró, periodista especialitzada en temes de comunicació corporativa, aquesta tarda de divendres (03-02-2017), ens ha ofert al Centre Cívic a un petit grup privilegiat, una classe magistral sobre el tema “Comunicació no verbal: diuen més els nostres gestos que les nostres paraules”.

Ha estat molt i molt interessant i ens ho hem passat d’allò més bé.

Xerrada Soleràs 02-2017 -01
Xerrada Soleràs 02-2017 -02
Xerrada Soleràs 02-2017 -03
MIM

Cliqueu per seguir-la al seu blog.

Compartir:

Avís de cookies

Aquesta plana Web utilitza cookies per què vosté tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, piqui l'enllaç per a més informació.

CERRAR