HomeELAIA, ActivitatsELAIA 25 Aniversari, Activitat febrer

ELAIA 25 Aniversari, Activitat febrer

La xerrada de l’ELAIA d’aquest mes ens ha portat als que vam assistir-hi, primer de tot el dolor dels nens amb càncer, la preocupació dels seus pares, la lluita valenta de tots pel futur… tot això, però també la gran feina de l’Associació AFANOC i la casa d’acollida de Barcelona, on troben l’ajuda, l’assistència i l’acompanyament dels professionals i voluntaris que hi treballen. UNA GRAN XERRADA!

La presidenta de l’Associació ELAIA fa entrega d’una botella d’oli del Soleràs a la conferenciant, Victòria Cano, coordinadora de la delegació de Lleida.

Enllaç al seu facebook

Divertit vídeo de la casa d’acollida

Share With:
Tags

Avís de cookies

Aquesta plana Web utilitza cookies per què vosté tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, piqui l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies