HomeNoticiesINSTAGRAM Garrigues en Flor

INSTAGRAM Garrigues en Flor

Ahir, 1 d’agost, es va fer l’entrega de premis de fotos d’Instagram del concurs Garrigues en flor 2018 i El Soleràs hi té una gran representació: Rosa Maria Lombardo (@borgenca1958), 4 fotos exposades i una d’elles guanyadora, Núria Codina (@nuriaco), 1 foto exposada i Noemí Seró (@nosprior), 2 fotos exposades i una d’elles guanyadora. A més a més, altres fotos exposades són de racons del Soleràs. L’exposició serà a l’IEI de Lleida fins el 26 d’agost.

Cliqueu aquí per fer l’anterior foto més gran

Share With:

Avís de cookies

Aquesta plana Web utilitza cookies per què vosté tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, piqui l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies