HomeNoticiesL’Orfeó canta a la Paeria

L’Orfeó canta a la Paeria

Aquest dimarts 10-01-2017 ha tingut lloc la primera presentació de la 54a Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues al Saló de Plens del Palau de la Paeria de Lleida. L’Orfeó del Soleràs, Veus del Camp ha estat l’encarregat de l’acompanyament musical. Entre les autoritats, presidides per l’alcalde de Lleida, el Sr. Àngel Ros, hi havia també l’alcalde del Soleràs, en Jordi Sarlé Marfull.

L'Orfeó a la Paeria -1

L'Orfeó a la Paeria -2

Compartir:
Etiquetes

Avís de cookies

Aquesta Web utilitza cookies per què tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el consentiment per l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra POLÍTICA DE COOKIES. Piqueu "Aceptar"

ACEPTAR
Aviso de cookies