HomeNoticiesNevada 25 de març 2017… i vídeos

Nevada 25 de març 2017… i vídeos

Nevada 25-03-2017-El darrer cap de setmana de març ha estat ben mogut al Soleràs, començant ja divendres, quan vàrem tenir una mica de pluja, una mica de neu, gens ni mica de llum (ni calefacció, ni cuina, segons com, ni tele, ni mòbils, ni internet)…   …què es fa quan res del que acostumes a fer a casa per entretenir-te no es pot fer?   …quan és de nit i estàs avorrit i pelat de fred?

Doncs, anar-te’n al llit i… dormir, si tens son.

Ara, això sí, l’endemà al matí, si et lleves ben dora, ben dora, ben dora, pots gaudir d’una vista del poble poc freqüent per un final de març.

Compartir:
Etiquetes

Avís de cookies

Aquesta Web utilitza cookies per què tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el consentiment per l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra POLÍTICA DE COOKIES. Piqueu "Aceptar"

ACEPTAR
Aviso de cookies