HomeNoticiesEl germans Barrull, del Soleràs, seleccionats per un campionat mundial

El germans Barrull, del Soleràs, seleccionats per un campionat mundial

Per si no us en havíeu assabentat, els lluitadors del Soleràs Albert i Roger Barrull han estat escollits per la selecció espanyola de Muay Thai per participar en el campionat Amateur Muay Thai World Festival, organitzat pel Consell Mundial de Boxa, que es farà a Venècia del 22 al 25 de juny.

Des d’aquí volem desitjar molta sort a aquests esportistes del Soleràs que porten el nom del nostre poble pel món.

Compartir:

Avís de cookies

Aquesta Web utilitza cookies per què tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el consentiment per l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra POLÍTICA DE COOKIES. Piqueu "Aceptar"

ACEPTAR
Aviso de cookies