HomeNoticiesFesta Ermita 2024

Festa Ermita 2024

Aquest 19 de maig, després de 5 anys sense fer-se, s’ha recuperat la nostra Festa de l’Ermita.

Precisament aquest 2024 ha fet 70 anys de la construcció d’aquesta ermita, que es va aixecar amb l’aportació econòmica i de treball personal de tot el poble, per l’impuls del rector d’aquell 1954, mossèn Josep Farré. Com cada Festa de l’ermita (i ja fa al menys 38 anys que se’n fan), el dia abans uns quants voluntaris van fer un repàs de la zona i es va instal·lar la malla d’ombreig tant al lloc on s’acostuma a dinar, com a l’ermita de Montserrat on s’havia de cuinar. l’endemà es van pujar les taules i cadires necessàries.

Aquí teniu unes fotos de la missa que ens va oficiar mossèn Àngel Escales (rector del Soleràs durant 25 anys) i del moment en que es van deixar uns rams de flors a les altres ermites, Lourdes i Montserrat, així com la foto del grup que érem allí en aquesta recuperació de la Festa de l’Ermita, abans de que la pluja ens obligués a fer el dinar a la Sala Polivalent, on ens van reunir unes 90 persones.

Compartir:

Avís de cookies

Aquesta Web utilitza cookies per què tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el consentiment per l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra POLÍTICA DE COOKIES. Piqueu "Aceptar"

ACEPTAR
Aviso de cookies