HomeNoticiesSetmana Cultural 2020

Setmana Cultural 2020

Cliqueu la imatge del costat per a veure el programa.

El primer acte d’aquesta Setmana Cultural 2020 tant accidentada, que abans de començar ja hem hagut d’anul·lar dues coses, ha estat la penjada d’Ulls de Déu a l’arbre de la plaça. Una iniciativa que l’ELAIA va proposar a les seves associades durant el confinament.

previous arrow
next arrow
Slider

Gràcies per les fotos: Emi, Esther, Pere, Brauli.

El dia 9 es va fer la Presentació-Lectura del llibre PAS A PAS  amb poesies de diversos autors de les Garrigues. La darrera, l’obra d’en Lluis Sarlé, del Soleràs, que va llegir el nostre alcalde, Jordi Sarlé.

previous arrow
next arrow
Slider

El dia 12 la Isaura Moyà, diplomada en Fisioteràpia ens va oferir una interesant xerrada-taller, que va organitzar l’Associació de Dones ELAIA

previous arrow
next arrow
Slider

I tot i que estaba previst pel dia 4 de juliol, es va acabar fent al setembre el taller d’Art-Nature, que també va organitzar l’Associació de Dones ELAIA

previous arrow
next arrow
Slider
Compartir:

Avís de cookies

Aquesta Web utilitza cookies per què tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el consentiment per l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra POLÍTICA DE COOKIES. Piqueu "Aceptar"

ACEPTAR
Aviso de cookies